Glas is de specialisme van de Glazen Swaan uit Harmelen

 

Uw glasleverancier uit Harmelen

*Wij zijn op zoek naar collega's 0348-443890*


De Glazen Swaan is centraal in Nederland gevestigd; in Harmelen, dichtbij Utrecht. Vanuit ons kantoor kunnen wij heel Nederland goed bedienen en vinden onze projecten in Nederland plaats tussen Groningen en Zeeland. Daarbuiten is natuurlijk ook mogelijk!

 

Onze glasspecialisten maken uw glas project tot succes

Met gediplomeerde glaszetters, ook wel onze glasspecialisten genoemd, in dienst zorgen wij dat uw glasproject een succes wordt. Onze medewerkers werken nauwkeurig, zijn sterke projectleiders en zijn in het bezit van hun VCA diploma. De Glazen Swaan vindt educatie belangrijk en stimuleert het volgen van opleidingen op “glas” gebied.

 

Diverse glasprojecten en werkzaamheden

Wij leveren en plaatsen glas door heel Nederland en voeren zelfs projecten in België, Duitsland en Frankrijk uit. U kunt denken aan grote projecten waar monumentenglas geplaatst wordt, een huis voorzien wordt van hardglazen toepassingen in badkamer, sauna of keuken, maar wij leveren ook enkel glas voor een deur in een schuur of isolatieglas voor in uw woning. De Glazen Swaan denkt graag met u mee en is bereid om buiten kaders te denken en innovatieve oplossingen aan te dragen.

 

Contact met een goede glaszetter uit Harmelen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met de glasleverancier uit Harmelen. Wij adviseren u graag welk soort glas het beste bij uw project past!

 

*Wij zijn op zoek naar personeel bel of mail 0348-443890 of info@deglazenswaan.nl*

 

Contact met de glaszetter en glasspecialist uit Harmelen       Offerte aanvragen voor glas        Algemene voorwaarden