Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

 

De Glazen Swaan zorgt voor reclycling van het glas door het inzetten van de diensten van Vlakglas Recycling Nederland. Voor meer informatie over deze organisatie klikt u hier.

 

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steunt De Glazen Swaan ook een aantal goede doelen, waaronder lokale verenigingen en grotere goede doelen organisaties. Onderstaand vindt u een aantal van deze initiatieven die wij op dit moment ondersteunen.


Ons werk

Een geleidehond biedt zijn blinde baas zelfstandigheid, een poort naar de buitenwereld en kameraadschap. De hond is onmisbaar in het leven van veel blinde en zeer slechtziende mensen.
 
Sinds 1935
De Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF Geleidehonden) is opgericht in 1935. Doel van de stichting is het bevorderen van de mobiliteit en zelfstandigheid van visueel gehandicapten middels geleidehonden.
 
Onafhankelijk en vrij
 De honden leren hun baas veilig door het verkeer en langs obstakels te leiden. Geen ander mobiliteitsmiddel biedt visueel gehandicapten zoveel onafhankelijkheid en vrijheid. Dankzij de geleidehond kunnen ook zij deelnemen aan het maatschappelijke leven.

 

 

 

De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.

Al bijna 30 jaar brengt WSPA dierenwelzijn onder de aandacht. We concentreren ons op gebieden in de wereld waar weinig of helemaal geen maatregelen worden genomen om dieren te beschermen.
Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Voor meer informatie over hoe De Glazen Swaan zich bezighoudt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt u gerust contact met ons op.